VACATURES

Allround administratief medewerker
Amersfoort, Utrecht en Zeist
2.457,00

-

3.640,00

Bij Zuniek wonen volwassen mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek, die een dusdanige zorgvraag hebben dat er 24 uurs begeleiding in de nabijheid nodig is.

Zuniek is de zorginstelling die staat voor kleinschalige woonzorg en dagbesteding met een persoonlijke benadering. Een combinatie tussen voldoende, kwalitatief hoge zorg op alle levensgebieden en tegelijkertijd een zo hoog mogelijke mate van zelfstandigheid en individualiteit is wat bij Zuniek de zorg uniek maakt. Zuniek heeft zowel woon- als dagbestedingslocaties in Amersfoort, Utrecht en Zeist.

Veel van onze cliënten hebben naast hun verstandelijke beperking ook psychiatrische en/of sociaal-emotionele problematiek. Dit houdt in dat onze cliënten buiten een verstandelijke beperking (IQ 60-80), nog iets anders hebben. Te denken valt aan gedragsproblemen, hechtingsproblematiek, gevoeligheid voor verslaving en psychiatrische problematiek (ADHD en aan autisme verwante gedragsstoornissen). Bij Zuniek staat autonomie van de cliënt hoog in het vaandel. Met deze doelgroep werk je in een spanningsgebied, veel cliënten overschatten zichzelf en denken dat ze minder begeleiding nodig hebben dan het geval is. Tegelijkertijd is het onze taak om die cliënt wel die zorg te geven die hij nodig heeft.

De uitdaging voor begeleiders is dus vaak om ‘ongemerkt regie’ te pakken bij de cliënten, waardoor zij de begeleiding als prettig ervaren en zij zich open blijven opstellen. We werken competentiegericht en er wordt gefocust op het positieve, talenten en de mogelijkheden.

Wie zoeken wij?
Zuniek (www.zuniek.nl) heeft drie woonlocaties en drie dagbestedingslocaties. Door recente uitbreidingen en ontwikkelingen binnen de organisatie, zijn wij opzoek naar een allround administratief medewerker op de afdeling Administratie. De afdeling Administratie is een klein team waarin wij de financiële administratie, zorgadministratie, personeelsadministratie en alle ondersteunende processen bewerkstelligen. Of zoals wij zeggen: ‘’Alles wat niet zorg is’’.

Wij zoeken een fulltime administratief medewerker, dus voor 36 uur per week. Omdat de afdeling Administratie een uiteenlopend takenpakket heeft, zijn wij opzoek naar een allround administratief medewerker. Iemand die affiniteit heeft met cijfers en nauwkeurig kan werken, maar zich ook flexibel kan opstellen om met de begeleiders van zorg te zoeken naar een oplossing. Aan welke taken kan je dan zoal denken?
– Het controleren en verwerken van alle uitgaande en binnenkomende facturen;
– voorbereiden van betalingen;
– zelfstandig inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratie werkzaamheden (dit bet reft zowel de financiële administratie als de zorgadministratie);
– controleren en corrigeren van (sub)administraties;
– beheert en controleert urenregistraties;
– roosteren.

Een administratief medewerker moet binnen Zuniek in staat om zelfstandig opdrachten en taken met enige complexiteit te volbrengen. Waarbij een administratief medewerker de taken uitvoert met een kritische houding: Is het juist, volledig en tijdig? Kan het beter?

Naast dat er een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid wordt gevraagd, moet je goed kunnen samenwerken in een klein team. Hiernaast begrijp je dat wij een belangrijke ondersteunende rol hebben om de best mogelijke zorg mogelijk te maken voor de afdeling Zorg maar bovenal de cliënten en kandidaten.

Wat vragen wij?
Je houdt van een baan waar je veel in kan leren en bent bereid om zodra het nodig is samen met het team een stapje harder te lopen voor bijv. een deadline. Je begrijpt dat je een belangrijke rol speelt om te zorgen dat alles goed blijft doorlopen en jouw werkzaamheden hierin cruciaal zijn. Je vindt het leuk om met regelmaat nieuwe taken op te pakken omdat we met een klein team alles moeten doen.

De volgende eigenschappen zijn echt noodzakelijk bij de functie die wij zoeken: Assertief, proactief, verantwoordelijk en iemand die een echte autodidact is.

Ervaring is niet noodzakelijk, maar wel een pre. Je hebt tenminste een afgeronde hbo-opleiding. Of aantoonbare werkervaring op hbo werk- en denkniveau.

Wat bieden wij?
We bieden naast de gebruikelijke voorwaarden in de sector gehandicaptenzorg, een hogere vergoeding voor woon-werk verkeer en hebben een ruime regeling waarmee bijvoorbeeld een fiets van de zaak, een lidmaatschap bij de fitnessclub of sportvereniging, mobiele telefoon en/of een werkplek thuis betaald kan worden.

Afhankelijk van jouw opleidingsniveau en werkervaring word je ingedeeld conform de cao-gehandicaptenzorg.

De functie betreft een bepaalde tijd contract voor 1 jaar.

We bieden je in eerste instantie een overeenkomst voor bepaalde tijd aan voor een jaar. Na dit jaar is er de intentie om dit om te zetten naar een vaste overeenkomst.

Enthousiast?
Je kunt jouw motivatiebrief met CV mailen naar Zuniek via het file upload formulier. Iedere sollicitatie wordt individueel beoordeeld, mocht je passend zijn voor de functie dan ontvang je een uitnodiging.

Voor vragen over de vacature kan je een bericht sturen of contact opnemen via ons telefoonnummer op 033-7440620.

Soort dienstverband: Fulltime

Salaris: €2.457,00 – €3.640,00 per maand

Rooster:
• Flexibele werkuren
• ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
• Flexibele werkuren
• Pensioen
• Reiskostenvergoeding
• Telefoon van de zaak

Soorten aanvullende vergoedingen:
• 13e maand
• Vakantiegeld

Opleiding:
• HBO (Gewenst)

Werklocatie: Fysiek

Verwachte startdatum: 01-09-2023

Overzicht

Gepubliceerd op :

1 August 2023

Datumgrens :

1 September 2023

Salaris :

2.457,00

-

3.640,00

Soort dienstverband:

Full Time

Locatie :

Amersfoort, Utrecht en Zeist

Share Vacancies :

Scroll to Top